Reserveren

Reserveren

Ik wil reserveren
De afdeling Reserveringen verwerkt de reserveringen van de sportaccommodaties die SESS in beheer heeft. We verhuren de accommodaties voor trainingen, sportevenementen en activiteiten. Wil je een sportaccommodatie reserveren, stuur dan een mail naar onze afdeling Reserveringen via sessverhuur@sess-schinnen.org. Bellen kan uiteraard ook 046-7507700 en vraag naar de afdeling Reserveringen of ga direct naar ons online reserveringssysteem.

Procedure
Het verhuurseizoen voor accommodaties loopt gelijk met het schooljaar van de basisschool. In de zomervakantie verwerken wij alle aanvragen voor het nieuwe seizoen. Hierbij proberen we zo veel mogelijk aan de wensen van alle gebruikers te voldoen.
Vanuit afdeling verhuur worden wekelijks werkroosters gemaakt voor de toezichthouders en beheerders. Binnen deze sportaccommodaties leidt de toezichthouder/beheerder alles in goede banen en heeft onder meer tot taak er voor te zorgen dat alle faciliteiten in topconditie verkeren.
Je kunt bij de toezichthouder/beheerder altijd terecht voor assistentie en informatie. We staan garant dat je veilig kunt sporten.

Tarieven
De door SESS gehanteerde tarieven worden per jaar door het college van B&W gemeente Schinnen vastgesteld.